UPPTÄCK MÖJLIGHETERNA MED DE NYA INREDNINGsSKIVORNA

 • verklighet-2
Visst vore det härligt om man kunde förnya sitt hem med jämna mellanrum, utan att det kostar en förmögenhet och utan att lägga ner så mycket arbete? Det är faktiskt möjligt med de nya smarta inredningsskivorna. De gör inte bara jobbet enklare. De har också en design som imponerar. Och till ett helt annat pris än du är van vid.
Här hittar du t ex mirakelskivan Fibo, som ersätter kakel i badrum och kök. Den går fem gånger snabbare att montera och är 100% vattentät. Eller väggskivorna från Walls2paint som man smäller upp på nolltid och målar direkt på. Du slipper allt vad gips och slipdamm heter. Alla de här smarta skivorna gör det betydligt billigare och roligare att variera stilen på sitt hem och resultatet blir alltid imponerande snyggt och läckert.
 • Walls2Paint-farge_neg

Överraskande enkelt!

Ta daaa! Vill du överraska de där hemma med något som verkligen syns och ger resultat på rekordtid? Då ska du montera nya väggar eller tak! Med dagens smarta skivor kan du spara in massor av tid genom att slippa spackla, slipa och måla. Och du dammar inte ner ett dugg. Ett enkelt sätt att bli populär på och samtidigt få en ny snygg inredning, som höjer standarden i hela huset.

 

Fler varianter, monteringsfilmer och instruktioner hittar du på boandren.se

 • smartpanel
 • tak-vagg-vit
 • logo_smart_panel

Klassisk panel på ett smartare sätt.

Gillar du klassisk väggpanel med stående plank, men inte allt jobb det innebär? Då är Smartpanel ditt väggmaterial. Här får du färdiga panelskivor målade eller med trästruktur i olika mönster. Imponerande likt äkta virke. Otroligt enkelt att montera, direkt på befintlig vägg eller regel.
Du slipper spackel, slipdamm, målning och krympning med fula sprickor. Den här panelen är snygg redan från början.

Det exklusiva är lätt fixat! Höj standarden med folierade takskivor.

Tak-ess står för eleganta och stilfulla tak. Allt från klassiskt till modernt. Och extremt hållbart. Fullständigt underhållsfritt. Behöver inte ens rengöras, drar inte åt sig damm eller smuts. Välj slätt eller med struktur. Passar alla rum. Lättmonterat med dold skruvning. Passar för infällda spotar.

Fler varianter, monteringsfilmer och instruktioner hittar du på boandren.se

 • tak-ess
TAK-ESS SLÄT
TAK-ESS STRUKTUR
TAK-ESS SILKE
 • logo_smart_panel

Lyxiga väggar och tak.

Vackra skivor som penselmålats fem gånger sparar massor av tid, men ger ändå en lyxig känsla av platsmålat. Huntonits skivor finns i en rad olika utseenden, strukturer och färger. Skivorna har not och fjäder för dold skruvning och enkel montering. De kan även kapas till färdigmålad bröstpanel.

Solida väggskivor för förrådet.

Ibland behöver man extra starka och solida väggar som tål miljöer med högre fuktighet, som garage, källare, förråd, tvättrum och jordbruksfastigheter. Där passar EliteX skivor bäst. De har en melaminbelagd yta på fuktsäker kärna. Ytan är slät och du har fyra dekorer att välja mellan. Färdigbehandlade, underhållsfria och lätta att rengöra. Monteringen är enkel, snygg och diskret med dold skruvning.

Dammfritt väggmontage.

 • Walls2Paint-farge_neg

Adjö spackel och damm!

Walls2paint är lättmonterade skivor med osynliga skarvar, färdiga att måla eller tapetsera. Lika enkelt som ett klickgolv. Du monterar dem direkt på den gamla väggen eller på regel. Består av en spånskiva med ytbeläggning av fiberarmerad duk, impregnerad och bestruken. Ett optimalt underlag för målning och tapetsering.

Adjö spackel och damm!

Walls2paint är lättmonterade skivor med osynliga skarvar, färdiga att måla eller tapetsera. Lika enkelt som ett klickgolv. Du monterar dem direkt på den gamla väggen eller på regel. Består av en spånskiva med ytbeläggning av fiberarmerad duk, impregnerad och bestruken. Ett optimalt underlag för målning och tapetsering.

Nytt kök på en eftermiddag. Höj standarden med folierade takskivor.

 • kok

Ge ditt kök en ansiktslyftning på bara några timmar. En ny väggskiva och bänkskiva gör mer än du tror. Och det är förmodligen det snabbaste sättet att förnya ditt kök på och dessutom få det i en stil som passar just dig.
Välj mellan massor av vacker skandinavisk design i ett nästan oändligt antal kombinationer.

Innovativ design och funktion.

Stänkskydd av högtryckslaminat från Fibo är en lika enkel som vacker och smart lösning. Det är samma smarta system som för våra badrumsväggar, med lättmonterade skivor som klickar i varandra till ett sömlöst system som ger ett 100% vattentätt skydd. Dessutom är det extremt tåligt och hållbart. Och fullständigt underhållsfritt. Välj mellan olika marmormönster, stenstruktur, betong, kakel, trä…

SVALBARD
MARINA GREY OAK
MARBLE

Extremt tåliga bänkskivor.

Bänkskivor i laminat kanske får någon att rynka på näsan, men det gör de knappast åt skivorna från engelska Wilsonart. De har inte bara en dekor med fullständigt autentisk effekt vare sig det gäller trä, marmor eller sten. Skivorna är också extremt tåliga och hållbara tack vare deras unika teknologi. De passar perfekt i kökets tuffa miljö. Nu behöver du aldrig mer oroa dig för repor och fläckar. Det här är helt bekymmersfria skivor. Fler varianter, monteringsfilmer och instruktioner hittar du på boandren.se
Fantasy granite
Calcutta marble
tectonica
lima
black
empire slate
Mysic pine
 • logo_smart_panel

Massiva bänkskivor och hyllplan.

Det är nåt speciellt med bänkskivor i massivt trä: känslan, doften, utseendet. För många finns inget annat alternativ. I sortimentet från BOA väljer du mellan ek, valnöt och bok, och en tjocklek på 30 eller 40 mm.

De har också snygga massiva träskivor med många olika användningsområden inomhus, t ex som hyllplan i ett kök i rätt stil. Finns i ek, valnöt och gran. 18 mm tjocka, olika längder.

Fler varianter, monteringsfilmer och instruktioner hittar du på boandren.se

EK
Valnöt
Gran
 • stor-liten
 • boa-neg

Kronan på verket!

Vad är väl ett kök utan en gedigen skärbräda? Inte mycket! Vi har ordentliga skärbrädor tillverkade i fyra cm tjockt ändträ av Ek. Precis som det ska vara! De har rundade kanter och levereras grundoljade. Fortsätt att olja in dem nån gång per år och du har en vän i köket för resten av ditt liv. Kommer i storlekarna 60x40cm och 45x30cm.

Smartare än kakel. 100% vattentätt.

Att renovera badrum behöver inte vara så krångligt. Åtminstone inte när det gäller väggarna. Nu kan du fräscha upp det med nya väggar på nolltid. Och du kan få det precis som du vill ha det – modernt, kaxigt, stiligt, läckert, sobert, rått, klassiskt, färgglatt, diskret eller galet! Alla alternativ finns. Även nyskapande formgivning och de senaste trenderna inom skandinavisk design. Valet är ditt.

Ett komplett väggsystem. Förvillande likt kakel, men till en helt annan kostnad.

Fibo är mirakelskivorna av högtryckslaminat som hantverkarna älskar! Lättmonterade och 100% vattentäta. Och givetvis godkända för våtrum (med hela 15 års garanti). Finns i många olika mönster och färger och har en så naturtrogen design att de lätt förväxlas med originalmaterialet. Många skivor har också en lika naturtrogen struktur.

Gör ett medvetet miljöval.

När du köper våra skivor kan du vara fullständigt säker på att de inte innehåller några gifter som kan vara skadliga för dig och din familj. Eller för de som tillverkar dem. Du kan också vara säker på att de är ansvarsfullt tillverkade, både med hänsyn till vår naturmiljö och arbetsmiljön för alla inblandade i växt- och tillverkningsprocessen. Vi vill bidra till ett giftfritt, hälsosamt och hållbart byggande i alla led.

Två symboler som underlättar ett medvetet miljöval.

Den ena betyder att skivan finns med i en eller flera miljödatabaser som verkar för ett giftfritt, hälsosamt och hållbart byggande. Den andra betyder att skivan är spårbarhetscertifierad enligt internationella standarder för hållbart skogsbruk. Vi använder oss av internationella certifieringar för hållbart skogsbruk för att försäkra oss om att skivorna kommer från skogsbruk som tar hänsyn till miljön och sociala förhållanden. Läs mer om symbolerna på boandren.se.
 • miljo-svart
 • sparbarhet
01 13

KONTAKTUPPGIFTER

Bo Andrén AB, Järngatan 19, Box 4018, SE-195 04 Rosersberg.
+46 (0) 771-62 30 00  info@boandren.se www.boandren.se